Brivnica 2018-12-20T21:41:05+00:00

NAŠA ZGODBA SE JE ZAČELA KAR ZA BLOKOM

Kolega je strigel mene, jaz pa njega. Ni bilo pomembno, ali je bilo to za blokom, v kleti ali pa kje drugje. Vglavnem friz in brada sta morala biti doterana v nulo! Tu pa tam sem koga postrigel, čez čas se jih je nabralo vse več. Sprva sem jih strigel za 2€, za čike, za “sitne pare” tolk da sem za dal za rundo al pa dve.

… Sej veste, tolk da se da!

Vendar to mi ni bilo dovolj. Želel sem si več, želel sem si natančnosti, ostrine, želel sem si da je rezilo slika moje vizije. Podal sem se v šolo, v London!

PODAL SEM SE V LONDON

Po znanje, nabrusit kar se je dal,
da me mojster bodo klical!
Strigu, rezu in bril,
fejdu, da se je kadil!
Folk mi je govoru,
kva naslednje boš nardil?!

, odpru sem svoj shop,
kjer fejda se na hard,
smo ostri bolj k britva,
spretni k leopard!

Z britvo šopamo tako,
da, če padu boš pod njo,
vsak k te bo vidu, bo reku:
Ej stari kje si bil, to je pa hudo!”

Edis Osmanović, Brivnica barber room by Edis

BARBER TEAM

Edis Osmanović
Edis OsmanovićBarber
EDIS
Sem Edis, znan tut kot side. V prostem času rapam, nasploh pa fejdam. Skratka že od otroštva sem si želu postat frizer. Vpisal sem se na frizersko šolo in kmalu spoznal, da nočem bit frizer, govorim o navadnem frizerju. Žensko striženje mi ni šlo, med tem ko je bilo moško čisto neki drugega. Želel sem postat barber ! Vpisal sem se v barbersko šolo v Londonu, kjer sem dobil tudi certifikat in znanje katerega mora imet vsak barber. V Novem mestu sem odprl svoj barber shop, ustvaru svojo znamko za bradače Schumar in zdej ustvarjam brivsko akademijo. Uglavnm, kje se šišaš prjatu ?
Kristjan Car
Kristjan CarBarber
KRISTJAN
Yo, moje ime je Kristjan, kličejo me Kičo. Sem barber, ne samo po poklicu, tut po srcu. Star sem 22 let in sem rojen ter vzgojen v Novem mestu. Z mojo brivsko kariero sem začel že pri 20-ih, poleti leta 2015. Za to delo me je navdušilo Edisovo delo, ki mi je bilo hkrati všeč in nekaj res posebnega. Naučil me je striženja ter britja po tehniki, katere se je sam naučil v Londonu. Zame pravijo, da sem zelo hitro napredoval, vse to je res ampak hočem še več. Saj veste kako pravijo, učimo se celo življenje.

PRIJAVI SE NA AKADEMIJO IN POSTANI DEL NAŠE ZGODBE

POSTANI BARBER