Brivska akademija 2019-03-18T18:29:15+00:00

ŽELIŠ POSTATI BARBER?

Vsaka brivnica mora imeti ogledalo in brivski stol ter barberja s stilom, barberja, ki moškemu vlije samozavest.
Želiš postati ta barber ? Želiš imeti svoj barber shop in živeti barberske sanje ?
Pridruži se brivski akademiji in odidi z znanjem.

ZAKAJ PRITI K NAM ?

Hočeš biti Barber in stati samozavestno za vsakim delom, ki ga opraviš?! Zato smo tukaj mi! Program je voden s strani mojstrov Barberjev, ki že leta svetujejo, strižejo, ‘fejdajo’ in ustvarjajo moderne moške. Vse od začetka do konca, od samega svetovanja do pristopa, striženja in urejanja do samega zadovoljstva naših strank, vse to vam nudimo da osvojite.

PROGRAMI TERMINI IN PRIJAVE

DAILY WORKSHOP

Daily workshop program je primeren za izkušene brivce, kateri bi radi videli londonski stil. Na izbiro je eden izmed workshopov: Britje, Striženje ali Urejanje brade. Program je na voljo tudi skupinam z ceno po dogovoru.

TERMINI

BEARDING
24. 3. 2019
FADING
7. 4. 2019
EL CLASICO BRITJE
21. 4. 2019

Program poteka od 12:00 do 17:00 ure.

Cena: 400

WEEKLY WORKSHOP

Weekly workshop program je namenjen bolj izkušenim frizerjem, kateri bi radi svoji dejavnosti dodali brivski način striženja ter urejanja brade. Program zajema tudi vse tri vrste workshopov.

TERMINI

MAJ
7. 5 do 11. 5
SEPTEMBER
3. 9 do 7. 9

Program se izvaja vse dni v določenem tednu. Poteka od 16:00 do 21:00 ure.

Cena: 1200

FULL BARBER EDUCATION

Full barber education program traja 9 tednov in je namenjen začetnikom oziroma tistim, kateri bi radi osvojili popolno barbersko znanje.

TERMINI

TERMIN MAREC
2. 3 do 30. 4
TERMIN JULIJ
2. 7 do 31. 8

Program se izvaja trikrat tedensko in sicer ob ponedeljkih, sredah in petkih. Poteka od 16:00 do 21:00 ure.

Cena: 3000

Early bird 300€ popusta!

Opomba:

Za Full Barber Education program je potrebno predplačilo v višini 15%, možno pa je tudi plačilo na obroke.

Za prijavo na ustrezen program, prosimo kliknite na izbran termin in izpolnite obrazec.

BEARDING

Naučili vas bomo kako urediti od najbolj kratke do najbolj dolge brade, kako pridobiti čimbolj ostre linije, kako pofejdati ter kako zaključiti z britvo in kako iz redke brade narediti čimbolj gosto.

FADING

Naučili vas bomo različne načine modernega striženja. Spoznavali se boste z britvijo in orodjem za fejdanje. Z nami boste zelo hitro prišli do neverjetnega rezultata.

FADING

Naučili vas bomo različne načine modernega striženja. Spoznavali se boste z britvijo in orodjem za fejdanje. Z nami boste zelo hitro prišli do neverjetnega rezultata.

EL CLASSICO BRITJE

Naučili se boste postopek modernega britja. Spoznavali se boste z orodjem za britje. Na koncu boste svoje znanje preizkusili na živem modelu, ob tem pa vam bo individualno svetoval eden od naših mojstrov.

POSTANI BARBER, OSREČUJ PRAVE MOŠKE!

ŽE OD 400,00

PRIJAVI SE
0
MENTORJA
0
WORKSHOPI
0
IZDANIH CERTIFIKATOV

KAJ PRAVIJO “NAŠI” BARBERJI

Kvalificirani barber

“Izobraževanje na akademiji je bila super izkušnja. Ekipa je fantastična, sami profi, čupe sfejdane v nulo… Šef Edis… mlad fant z izjemnim talentom, ki me je veliko naučil. Vzdušje v brivnici je izjemno,je vredno probat, tako da sem kar z malo težkim srcem se vrnila v Gorico!.”

MAJA PLAHUTA
Kvalificirani barber

“Učenje pri Edisu v njegovem shopu je bilo super … ni besed, da bi vse to opisala. Tip je car … svaka mu čast za vse kar zna in me je naučil. Ekipa v Brivnici je zakon, Kičo in Špohtel sta kot leva in desna roka Edisu. glavnem men je bla to nora izkušnja.
Še to … zravn je bar, kjer je super vajb in nor kader. Sfejdajo te v piko zraven spiješ še pivo.”

ZALA ZDEŠAR
“Z udelezbo na akademiji sem nadgradil svoje frizersko znanje, na podlagi novih kvalifikaciji pa sem odkril svojo strast in odprl brivnico. Proces ucenja je korekten, team prijeten, Edis pa odlicno ohranja ravnovesje med profesionalnostjo in kolegialnostjo.”
DOMEN KOVAČIČ