THE BLUEBEARDS REVENGE SHAVING CREAM

14.00  (11.48  + DDV)

The Bluebeards Revenge Shaving Cream je čudovita krema za britje, ki se najlažje nanaša s čopičem, saj čopič ustvari noro bogato peno, dlačice pa privzdigne stran od kože, da bo britje enostavnejše. Za običajno britje kreme v velikosti mandlja in nekaj kapljic vode zmešajte s čopičem, da se ustvari pena, nato pa peno porazporedite po predelih, ki jih nameravate obriti. Kreme imate tako za okoli 50 britij! Nimate čopiča? Uporabite prste! Za mandelj kreme nanesite na dlani, pomešajte z malo tople vode in peno s prsti razporedite po koži.

Znanost: Linijo The Bluebeards Revenge smo oblikovali za spopad z najzahtevnejšimi dlačicami, zato zagotavlja nežno britje brez draženja, ureznin in vraslih dlačic. Krema za britje vsebuje tudi declerine, ki zmanjša opaznost dlačic, ko ponovno izraščajo, hkrati pa kožo vlaži in ščiti.

Varnostni in zdravstveni nasveti: Če krema za britje zaide v oči, bo peklo kot sam hudič. Takoj sperite s hladno tekočo vodo. Če boste kremo jedli, vam bo gotovo slabo. Poleg tega nima prav dobrega okusa, saj je namenjena britju!